Flytt & Städfix Scandinavian

Flyttfirma Jönköping

Vi erbjuder flytthjälp till privatpersoner, företag, offentliga aktörer och alla andra som är i behov av en Flyttfirma Jönköping. Oavsett vad ni önskar hjälp med så kan vi stå till tjänst. Det spelar ingen roll om det är en liten flytt eller en stor flytt.

Då vi är flexibla kan vi även ställa upp när det passar er bäst så som dagtid, kvällar och helger. Vi försöker alltid att anpassa oss till våra kunders specifika behov.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och har vårt nya huvudkontor i Jönköping.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av flyttjänster, inklusive flyttning, bortforsling, tömning, transport, internationell flytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och mycket mer.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Välj oss som din Flyttfirma i Jönköping!

Vi på Flytt & Städfix Scandinavian är en erfaren flyttfirma med kvalitetstjänster inom flytt och städ för dig eller ditt företag. Vi erbjuder alla tjänster du kan behöva vid flytt och vi skräddarsyr flytthjälp, transporter, bärhjälp, bortforsling, utlandsflytt, tömningar, flyttstädning, packhjälp, pianoflytt, kontorsflytt & företagsflytt efter dina önskemål med fokus på att du som kund blir nöjd med oss!

Vi anser oss vara den bästa flyttfirman för både privatpersoner och företag, detta baserat på våra kunders omdömen och vi har ett medelbetyg hos Google på 4.8 / 5 med över 100 omdömen. Detta är något vi är stolta över och vi vill genom hög kvalitet, bra service, utförligt arbete och lyhördhet för era önskemål se till att vi fortsätter leverera den bästa upplevelsen av Flytt i Jönköping till våra kunder.

Våra flyttjänster nära dig

FLYTTHJÄLP PRIVATPERSONER

BOHAGSFLYTT

Flytt & Städfix erbjuder er alla förekommande tjänster inom flytthjälp.

Vår flyttfirma erbjuder flexibla flyttjänster nära dig, anpassade efter dina behov. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre bohagsflytt där vi tar hand om utvalda moment, eller en mer omfattande flytt där vi sköter allt från sortering, bortforsling, packning och transport till uppackning och iordningställande på din nya adress, står vi redo att hjälpa dig.

För att säkerställa trygghet och kvalitet ser vi till att allt packas noggrant med filtar, täcken, skyddsplaster, spännband och andra skyddande material. Kontakta oss gärna för att diskutera upplägg, få en offert, eller om du har några frågor om din kommande flytt.

Läs mer om bohagsflytt

FLYTTHJÄLP FÖRETAG

FÖRETAGSFLYTT

Som en fullservice flyttfirma erbjuder vi även företagsflytt och flytthjälp åt kommuner och andra offentliga beställare, nära dig.

Låt oss ta hand om den här krävande uppgiften, så att er personal kan fokusera på verksamheten utan stress. Tveka inte att kontakta oss för en offert vid företagsflytt eller om ni har några frågor.

Läs mer om företgasflytt

Be om kostnadsfri offert redan idag – Utan förpliktelser!

Adam Alahmad

Hej! Välkomna till Scandiflytt! Jag heter Adam och driver Scandiflytt. Jag har lång erfarenhet inom flytt och städ branschen och är även ansvarig för allt innehåll på vår hemsida. Vår målsättning är att bli Sveriges ledande kunskapsbank inom flytt och städ, och vi strävar efter att skapa de bästa tjänsterna för att göra din flytt eller städupplevelse så smidig som möjligt. Med vår expertis hjälper vi dig att navigera genom hela flyttprocessen, från planering till genomförande, på ett enkelt och effektivt sätt.