Tjänster

Flytthjälp

Vi erbjuder flytthjälp till privatpersoner, företag, offentliga aktörer och alla andra som är i behov av flytthjälp. Oavsett vad ni önskar hjälp med så kan vi stå till tjänst. Det spelar ingen roll om det är en liten flytt eller en stor flytt.

Då vi är flexibla kan vi även ställa upp när det passar er bäst så som dagtid, kvällar och helger. Vi försöker alltid att anpassa oss till våra kunders specifika behov.

flyttbil väst

Packhjälp

Om ni önskar hjälp med packningen så kan ni med fördel vända er till oss även med detta moment. Vi packar på ett bra sätt ner era ägodelar eller inventarier i flyttlådor så att vi undviker onödiga skador. Allt som kan packas i flyttkartonger ska packas ner där för att underlätta arbetet under själva flyttdagen.

Önskar ni därefter hjälp med att packa upp allt på den nya adressen, samt att ställa i ordning, så hjälper vi gärna till även med det.

Bortforsling

Bortforsling av möbler eller bortforsling av skräp är något som vi ofta hjälper till med. Det kan då vara i samband med en flytt eller kanske på våren när det röjs i exempelvis trädgården, på vinden eller i ett garage.

På Scandiflytts flyttfirma hjälper vi er att forsla bort det ni önskar till tipp, en ny bostad eller någon annanstans enligt era anvisningar.

Tömningar

Tömningar är också något som vi gärna åtar oss. Det kan då handla om en tömning av ett dödsbo eller andra anledningar till tömningen. Vi är vana vid att tömma dödsbon och är ni även i behov av städning eller sanering i samband med tömningen så hjälper vi gärna till med även det.

I samband med tömningen hjälper vi er att köra allt dit ni önskar så som till exempelvis tipp, återvinning, familj eller släktingar.

Pianoflytt

Om ni behöver flytta ett piano så hjälper vi gärna till med det. Vi har flyttat en mängd pianon genom åren och vet hur vi ska handskas med en sådan tung sak för att pianoflytten ska löpa på så smidigt som möjligt utan skador.

Flytt av piano

Utlandsflytt

Utlandsflytt eller internationella flyttningar har vi stor erfarenhet av då vi även är en internationell flyttfirma. Om ni ska flytta utomlands eller om ni ska flytta hem till Sverige igen så kan ni med fördel anlita oss. Vi har stor erfarenhet av alla de dokument som krävs för en sådan flytt eller transport.

Lastbil i Paris

Flyttstädning

I samband med en flytt ska i de flesta fall bostaden eller lokalen som lämnas flyttstädas. Istället för att slita med detta tunga moment så kan ni gärna anlita oss som vet vad som krävs för att flyttstädningen ska bli godkänd.

 

Samarbetspartner

Söker du en städfirma i helsingborg? Vår sammarbetspartner Qleanex är en av de bästa städfirmorna i skåne län för dig som söker tjänster utöver vanlig flyttstädning.