Flytt & Städfix Scandinavian

Städfirma Skillingaryd – Scandiflytt

Välkommen till Scandiflytt, din pålitliga och professionella städfirma i Skillingaryd! Vi erbjuder ett omfattande utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa städtjänster som överträffar dina förväntningar och ger dig en ren och trivsam miljö.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Så här Städar vi

På Scandiflytt använder vi noggrant utvalda metoder och produkter för att garantera ett skinande rent resultat varje gång. Vår personal är välutbildad och erfaren, vilket garanterar att städningen utförs med största omsorg. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel som är skonsamma för både ditt hem och miljön. Genom att följa en detaljerad checklista säkerställer vi att inget område förbises, oavsett vilken typ av städning du behöver.

Städfirma - Scandiflytt.se
Städfirma - Scandiflytt.se

Våra Tjänster

Hemstädning

Regelbunden hemstädning som inkluderar allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum. Vi skräddarsyr städningen efter dina behov för att säkerställa att ditt hem alltid är rent och välkomnande.

Flyttstädning

En grundlig städning som ser till att din gamla bostad är i perfekt skick för nästa boende. Vi tar hand om alla detaljer, så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Kontorsstädning

Vi ser till att ditt kontor är rent och trivsamt, vilket förbättrar både arbetsmiljön och produktiviteten. Vår städning anpassas efter ditt företags behov och schema.

Storstädning

En omfattande rengöring av hela ditt hem eller kontor, perfekt för säsongsstädning eller inför speciella tillfällen. Vi rengör alla ytor och utrymmen för att ge dig ett skinande rent resultat.

Fönsterputs

Professionell fönsterputsning som lämnar dina fönster klara och fria från smuts och fläckar.

Trappstädning

Regelbunden rengöring av trapphus och gemensamma utrymmen i bostadsrättsföreningar och företag, vilket skapar ett gott första intryck.

Byggstädning

Städning efter renoveringar och nybyggnationer, så att ditt nya utrymme är redo att användas direkt.

Golvård

Specialiserad vård för alla typer av golv, inklusive slipning, polering och underhåll, för att hålla dina golv i bästa skick under lång tid.

Städfirma - Scandiflytt.se
Städfirma - Scandiflytt.se

Varför Välja Oss?

Att välja Scandiflytt innebär att du får tillgång till professionella och pålitliga städtjänster. Vår personal består av noggrant utvalda och utbildade medarbetare som är engagerade i att leverera högkvalitativ städning. Vi använder miljöanpassade produkter och metoder, vilket garanterar att städningen är skonsam för både ditt hem och miljön. Våra tjänster är flexibla och anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Försäkring och Trygghet

Alla våra städtjänster är försäkrade, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är skyddade. Vi har också strikta sekretessrutiner för att säkerställa att din integritet respekteras.

Nöjdhetsgaranti

Vi strävar alltid efter att du ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti – om något inte lever upp till dina förväntningar, rättar vi till det snabbt och utan extra kostnad.

Kontakta Oss

För en kostnadsfri offert eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss:

Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Välkommen till Scandiflytt – din städfirma i Skillingaryd!