Flytt & Städfix Scandinavian

Flyttstädning i Jönköping – Scandiflytt

Välkommen till Scandiflytt, din pålitliga partner för flyttstädning i Jönköping! Vi erbjuder professionell och noggrann flyttstädning som säkerställer att din gamla bostad är i perfekt skick för nästa boende. Med vår erfarenhet och dedikation ser vi till att städningen uppfyller alla krav och förväntningar. Vi hjälper dig även med flytt i Jönköping om du önskar en komplett lösning för flytt och flyttstädning.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Varför Välja Scandiflytt för Flyttstädning?

1. Erfarenhet och Kompetens

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet exakt vad som krävs för att lämna en bostad skinande ren. Vårt team är utbildat och utrustat med de bästa städredskapen och produkterna för att garantera ett perfekt resultat.

2. Noggrann och Grundlig Städning

Vi utför en noggrann och detaljerad städning av hela bostaden, inklusive kök, badrum, fönster och alla andra utrymmen. Vår checklista säkerställer att inget område förbises och att bostaden uppfyller alla städkrav.

3. Miljövänliga Städprodukter

Vi använder miljövänliga och skonsamma städprodukter som är säkra för både dig och miljön. Vår ambition är att erbjuda en högkvalitativ städning utan att kompromissa med miljöhänsyn.

Flyttstädning - Scandiflytt.se
Flyttstädning - Scandiflytt.se

Våra Tjänster

1. Köksstädning

Vi rengör alla ytor, inklusive skåp, bänkar, vitvaror och golv. Ugnen och kylskåpet får en extra noggrann rengöring för att säkerställa att alla fläckar och rester avlägsnas.

2. Badrumsstädning

Vi städar och desinficerar alla ytor, inklusive toaletter, duschar, badkar, handfat och kakel. Kalkavlagringar och andra fläckar avlägsnas noggrant för att lämna badrummet skinande rent.

3. Fönsterputsning

Vi rengör alla fönster, både in- och utvändigt, för att säkerställa att de är klara och fria från smuts och fingeravtryck.

4. Allmän Rengöring

Alla golv dammsugs och moppas, väggar och tak torkas av, och vi ser till att alla hörn och svåråtkomliga områden är fria från damm och smuts.

Försäkring och Trygghet

Alla våra flyttstädningar täcks av en omfattande försäkring, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att arbetet utförs på ett professionellt och säkert sätt. Om något skulle gå fel, täcks det av vår försäkring.

RUT-avdrag

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget för att reducera kostnaden för flyttstädningen med upp till 50%. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda och tillgängliga.

Kontakta Oss

För en kostnadsfri offert eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss:

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning och göra processen så enkel och bekymmersfri som möjligt. Välkommen till Scandiflytt!

Flyttstädning - Scandiflytt.se