Flytt & Städfix Scandinavian

Bohagsflytt i Kungsbacka

Välkommen till Flytt & Städfix Scandinavia! Om du behöver hjälp med att flytta till eller från Kungsbacka och dess omgivningar, så kan vi hjälpa dig att byta bostad på ett professionellt sätt. Vi har erfarna flyttarbetare som är väl insatta i flyttprocessen och som vet vad som behöver göras när det är dags att flytta. Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att du ska vara nöjd med våra tjänster när du anlitar oss för din flytt i Kungsbacka.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Kungsbacka.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Enkel Bohagsflytt i Kungsbacka

Förutom ett effektivt team till ditt förfogande får du även en trygghet och slipper stressen kring själva flytten då vi kan stå till hjälp med allt från början till slut för dig som söker flytthjälp i Kungsbacka vid Bohagsflytt. Bland våra tjänster hittar du allt du behöver när det är dags för din flytt, bland annat; Packhjälp, Bortforsling, Flyttstädning, Transport, Tömning & Rensning, Pianoflytt och även Utlandsflytt.

Komplett flytthjälp vid Bohagsflytt i Kungsbacka

Genom att kombinera våra flyttjänster vid bohagsflytt gör vi det enkelt för dig att få en komplett tjänst som hjälper dig från start till slut med bohagsflytt i Kungsbacka. Vi levererar alltid kvalitativa flyttjänster på vår flyttfirma i Kungsbacka och skräddarsyr gärna lösningar som passar dig bäst. Allt som du kan vilja ha går att ordna, oavsett om det är komplett bohagsflytt eller endast hjälp med enstaka delar av flytten såsom tex flyttstädning och transport.

Kontakta oss för Bohagsflytt

Kontakta oss och beskriv dina önskemål för bästa möjliga flytt upplevelse vi strävar efter att du som kund ska vara nöjd och lägger stor vikt vid att den tjänst vi levererar till dig som ska flytta gör flytten precis så som du vill ha den.