Flytt & Städfix Scandinavian

Din erfarna flyttfirma i Ängelholm

Vi på Scandiflytt är specialiserade på att hjälpa både privatpersoner och företag med flyttar i Ängelholm och dess omnejd. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda tjänster som passar varje kunds unika behov. Läs vidare för att lära dig mer om våra tjänster.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Ängelholm.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Bohagsflytt i Ängelholm

Flytt & Städfix i Ängelholm erbjuder er alla tjänster inom flytthjälp.

Vår flyttfirma i Ängelholm erbjuder våra flyttjänster på den nivå som ni önskar i och runt Ängelholm, en liten bohagsflytt där vi bistår med vissa delar eller en mer omfattande flytt där vi sköter om allt såsom sortering, bortforsling, packning, bärhjälp, transport för att på nästa adress, vi kan även packa upp och ställa allt i ordning om det önskas.

För er och vår trygghet så ser vi till att allt packas på ett bra sätt med filtar, täcken, skyddsplaster, spännband och så vidare. Välkommen att kontakta oss för ett upplägg för bohagsflytt i Ängelholm, offert, eller om ni bara önskar att fråga oss något.

Läs mer om bohagsflytt i Ängelholm

flytthjälp

Företagsflytt i Ängelholm

Då vår flyttfirma i Göteborg är ett fullserviceföretag inom flytt så erbjuder vi naturligtvis även företagsflytt samt flytthjälp åt kommuner och andra offentliga beställare i och runt Göteborg.

Låt oss ta hand om även denna tunga bit istället för att er personal ska stressa och slita med det här samtidigt som verksamheten ska flyta på. Välkommen att kontakta vår flyttfirma i Göteborg för en offert vid företagsflytt eller om ni undrar något.

Läs mer om företagsflytt i Ängelholm

Kontorsflytt i Ängelholm

Om ditt företag behöver flytta till nya lokaler i Ängelholm, så kan vi på Scandiflytt hjälpa dig med din kontorsflytt. Vi förstår att en kontorsflytt kan innebära avbrott i verksamheten, vilket är därför vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera störningar. Vi kan ta hand om allt från flyttpackning och transport till montering och demontering av möbler.

Vi förstår också att du kanske vill att din flytt ska ske utanför vanliga arbetstider, så att det inte stör verksamheten. Vi är därför flexibla när det gäller tidpunkten för din kontorsflytt, och vi kan arbeta utanför vanliga arbetstider eller på helger om det behövs.

Läs mer om kontorsflytt i Ängelholm

Övriga tjänster

Utlandsflytt

Vi är även en internationell flyttfirma som har god erfarenhet inom området utlandsflytt. Vi erbjuder flytthjälp både inom vårt land och utomlands.

Lastbil i Paris
Pianoflytt

Har ni behov av att flytta ett piano, en flygel eller kanske en orgel så kan ni med fördel vända er till oss. Det kan då vara i ert närområde eller en längre sträcka inom eller utanför vårt land.

Flytt av piano
Packhjälp

Behöver ni hjälp med packningen inför er flytt så hjälper vi gärna till. Även demontering, montering och uppackning.

Bortforsling

Om ni har gamla möbler, skräp eller annat som behöver forslas bort så hjälper vi er gärna med det.

PRIVAT & FÖRETAGSFLYTT I ÄNGELHOLM

Pianoflytt i Ängelholm

Att flytta ett piano kan vara en utmaning, men det är något som vi på Scandiflytt har lång erfarenhet av. Vi har specialutrustning som gör det möjligt att flytta pianon på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta ett piano från en våning till en annan, eller om du behöver flytta ditt piano till en helt ny plats, så kan vi hjälpa dig.

Läs mer om pianoflytt i Ängelholm

Flytt av piano

Flyttpackning i Ängelholm

Vi på Scandiflytt kan också erbjuda professionell flyttpackning för din flytt i Ängelholm. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att se till att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt. Vi kan packa allt från små föremål till stora möbler, och vi kan också hjälpa till med att montera och demontera möbler vid behov.

Läs mer om flyttpackning i Ängelholm

Flyttstädning i Ängelholm

En flyttstädning kan vara en stor uppgift, men det är också en viktig del av flytten. Vi på Scandiflytt kan hjälpa till med professionell flyttstädning i Ängelholm, så att du kan vara säker på att din gamla bostad är ren och fräsch när du lämnar den. Vi använder högkvalitativa städprodukter och vi är noga med att städa varje hörn och vrå.

Läs mer om flyttstädning i Ängelholm