Flytt & Städfix Scandinavian

Flyttstädning i Falkenberg

Vi erbjuder flyttstädning i Falkenberg för dig som privatperson eller för ditt företag när det är dags för flytt, vi har lång erfarenhet av flyttstädning och levererar alltid grundligt städat hus, lägenheter eller lokaler för dig som använder dig av vår flyttstädningstjänst i Falkenberg.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Falkenberg.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Vad ingår i flyttstädningen?

Vid flyttstädning i Falkenberg så städar vi grundligt din bostad eller ditt företags lokaler och det som alltid görs är:

  • Dammsugning och våttorkning av golv.
  • Avtorkning av dörrkarmar, handtag, tröskar och dörrarna själva.
  • Fönsterputsning & Rengöring av fönsterkarmar.

Varför välja oss vid flyttstädning i Falkenberg?

Vi är ett företag som utför flyttar och flyttstädning i Falkenberg och omnejd som är måna om att du som kund blir nöjd, vi kommer alltid garantera att det blir rent när du väljer oss för flyttstädning och du kan då lugnt slappna av i vetskapen om att flyttstädningen kommer bli ett avklarat moment. Det enda vi behöver från dig är tillgång till bostaden/kontoret samt el och vatten, resten fixar vi.

Skulle flyttstädningen mot förmodan inte bli som du har tänkt dig eller kräva omstädning på grund av misslyckad inspektion så kommer vi tillbaka och åtgärdar städningen kostnadsfritt, men än så länge har detta aldrig inträffat så vi skulle vara förvånade om det skulle göra det nu. Vi som företag är väldigt måna om att din flyttstädning i Falkenberg ska bli precis så som du har tänkt dig och vi uppfyller gärna de krav du har på oss, samtala med oss om dessa krav så kommer vi ge dig en skräddarsydd lösning med nöjd kund garanti!

Priser för flyttstädning i Falkenberg

Vi erbjuder bland de bästa priserna för flyttstädning i Falkenberg, har du några önskemål så meddelar du oss enkelt om dessa så ser vi till att det läggs in i din flyttstädning. Nedan ser du en tabell på pris vid flyttstädning. Självklart får du tillgång till RUT avdraget!