Flytt & Städfix Scandinavian

Pianoflytt i Båstad

Är det dags att flytta ett piano eller en flygel? Kanske från din gamla bostad till en ny eller från en studio lokal till en annan? Vi på Flytt & Städfix Scandinavian är experter på pianoflytt och flygel flyttar och hjälper dig att tryggt och smidigt flytta ditt tunga piano.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Båstad.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Varför välja oss för pianoflytt i Båstad?

Vi är ett professionellt och pålitligt flyttföretag med flera års erfarenhet av pianoflyttar och flygel flyttar i och runt Båstad. Vi förstår att ett piano kan vara av stort affektionsvärde och kanske av en värdefull modell, vi kommer därför självklart behandla ditt piano med omsorg och respekt när du använder dig av vår tjänst för Pianoflytt i Båstad. Vi använder oss alltid av de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att ditt piano eller din flygel transporteras på rätt sätt. Självklart har vi tillhörande försäkringar om någonting mot förmodan skulle hända.

Flytt av piano

Pianoflytt och RUT-Avdrag

Pianoflytt i sig ingår inte i RUT avdraget såvida tjänsten inte ingår i en bohagsflytt och alltså fler saker än endast pianot ska flyttas. För att få tillgång till RUT avdraget vid pianoflytt så måste det alltså gå under tjänsten till dig som ska byta bostad. Oftast görs detta i samma veva då man sällan flyttar ett piano annars men det kan vara bra att veta att du inte får tillgång till RUT avdraget vid enskild pianoflytt. Detta gäller alla flyttfirmor och alltså ingenting som vi styr över.

Kontakta oss idag för din Pianoflytt

Vi på Flytt & Städfix Scandinavia är stolta över att erbjuda högkvalitativ och pålitlig Pianoflytt i Båstad. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert med skräddarsydda lösningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din pianoflytt!